You are here: Home / Interesante / Room escape Bucuresti

Room escape Bucuresti

Un nou gen de distractie a aparut in Bucuresti. Se numeste room escape si presupune intuitie, logica si gandire analitica. Jocul, caci este un joc, se desfasoara pe o perioada de 60 de minute, timp in care esti incuiat intr-o camera cu o tema specifica, iar tu si echipa ta trebuie sa-i rezolvati enigmele pentru a evada. ”Mystery room escape“, jocurile pe calculator de acelasi gen, au aparut de foarte mult timp, dar cineva a avut ideea geniala sa le transpuna in viata reala, dand viata, astfel unuia dintre cele mai distractive jocuri in echipa.

Jocurile room escape au poposit in Bucuresti anul trecut si de atunci continua sa apara locatii noi in fiecare luna.

Din curiozitate, am vizitat una dintre aceste locatii, si anume Mindtrap room escape Bucuresti. Nu pot sa va spun decat ca au fost cele mai distractive 60 de minute petrecute cu prietenii. Atmosfera din scenariul pe care l-am jucat (Voodoo) este recreata extraordinar si puzzle-urile sunt gandite sa te puna in incurcatura.

Va recomand sa incercati si voi un room escape. Veti observa in scurt timp ca vreti sa va intoarceti sa jucati si celelalte scenarii, cum mi s-a intamplat si mie.

Cei la care am fost se numesc Mindtrap room escape Bucuresti, sunt situati pe Dinicu Golescu, nr. 3, in sectorul 1, aproape de Gara de Nord. Rezervarile se fac pe site la Rezervari Mindtrap room escape Bucuresti

Au doua scenarii de joc:

Voodoo - Descoperi sanctuarul reginei voodoo si intri impins de curiozitate. Din nefericire sanctuarul este protejat de o incantatie puternica. Ai 60 de minute sa gasesti elixirul ce va rupe vraja sau nu vei mai parasi niciodata acest loc.

Outbreak - Esti in cautarea unui vaccin pentru o epidemie necunoscuta, ce decimeaza populatia planetei si transforma persoanele infectate in zombie. Te afli in laboratorul din care a evadat pacientul X si trebuie sa descoperi antidotul pentru epidemie. Ai 60 de minute pentru a salva omenirea.

Incercati-le pe amandoua, dar creati-va o echipa capabila pentru ca scenariile sunt grele.

Distractie placuta!

Bookmark and Share

Leave a Reply

TinaR - VIP
Scroll To Top